Ndihmes Kuzhinier

Kompania:                 Chinese & Sushi Express Sh.p.K


Kushtet:                      Kontratë afatgjate dhe pagë atraktive
Afati për aplikim:       Deri më: 20.01.2020

Pozitat:                       Ndihmës kuzhinier/e 

 

Për kompaninë

Chinese & Sushi Express sh.p.k është kompani e themeluar në vitin 2019 dhe është partner i franshizës Chinese & Sushi Express. Chinese & Sushi Express është rrjet i restauranteve, që për specialitet ka ushqimin për adhuruesit e kuzhinës Japoneze, Kineze dhe Tajlandeze. 


Detyrat dhe përgjegjësitë

-               Përgatitjen e ushqimit sipas udhëzimeve të kuzhinierit kryesor (shefit të kuzhinës);

-               Paketimin e ushqimit me porosi;

-               Respektimi i parimeve dhe rregullores së punës;

 

Njohurite dhe Aftësitë

-               Përvojë në gastronomi;

-               Njohja elementare e gjuhës angleze;

-               I/e orientuar drejt detajeve dhe në gjendje të mbajë nivel të lartë të përgjegjësisë dhe të 

                saktësisë për të gjitha detyrat e punës;

-               Aftësi për të komunikuar me punonjësit dhe klientët në mënyrë profesionale dhe me mirësjellje;

 

Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur.

Kandidatët që plotësojnë kriteret e lartcekura, luten që CV’të e tyre me fotografi, t’i dërgojnë në e-mailin: hr@rehoxgroup.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel