Ndihmes liferues

KORPORATA RUGOVE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si Ujë Rugove, Djathë Rugove dhe Shije Rugove. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e Korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës në zyrën qendrore të Ujë Rugove, në Shkabaj, Prishtinë:

 

NDIHMËS LIFERUES (x2)

 

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

 • Bën ngarkimin, transportimin dhe bartjen e mallrave nëpër pikat e kontraktuara;
 • Në bazë të porosisë dërgon sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
 • Transporton mallrat e korporatës në tërë territorin e Kosovës;
 • Ndihmon liferuesin me të cilin është caktuar në kryerjen e detyrave të tij ditore;
 • Mirëmban dhe përdor mirë automjetin si dhe respekton në mënyrë rigoroze Kodin Rrugor;
 • Si dhe punë të ngjashme që kanë të bëjnë me procesin e punës.

 

Kualifikimet dhe kërkesat:

 • Diplomë e shkollës së mesme është e preferueshme, por jo e domosdoshme;
 • Përvoja e punës e ngjashme është e preferueshme, por jo e domosdoshme;
 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore dhe punë nën presion.
 • Patent shofer, kategoria B.

 

Çka ofron Korporata Rugove:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike;
 • Ambient profesional dhe motivues;
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura; 
 • Mundësi të përparimit në karrierë.

 

Çka presim nga kandidatët:

 • Qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë;
 • Të jenë të motivuar për punë;
 • Të kenë aftësi komunikuese dhe menaxhuese;
 • Iniciativë dhe aftësi të punojnë të pavarur dhe nën presion.

 

Procedura e aplikimit:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në hr@rugove.eu duke specifikuar qartë pozitën për të cilën po aplikojnë. Afati i fundit për aplikim është data 2 mars 2020, kurse vetëm kandidatët që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë.

Korporata RUGOVE ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel