Ndihmëse për pastrim dhe higjenë

Ame Laser Clinic
8 ditë të mbetura

Ndihmëse për pastimin dhe higjenen e klinikes:

Ne jemi duke kërkuar një ndihmëse  për pastrimin  dhe hixhenen e clinices, deshirojmë që kandidatja te ketë motiv për punë dhe të  jetë e shkathët ...

Orari i punes eshte i plote (Hene - Shtune nga ora 10:00 - 18:00)

 

 

Te interesuarat te drejohen ne Clinic  (Hene- Shtune  nga ora 11:00 deri në oren 15:00)

Clinica gjendet tek Rruga B, mbi Hebs

 

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel