Operator i Logjistikes dhe Depos

Dardania Logistics
18 ditë të mbetura

Kompania Dardania Logsiticst eshte duke i rritur dhe ka nevoj per nje Operator i Logjistikes dhe Depos.

Zyrtar- Operator i Logjistikes 

Njohurit Baze Kompjuterike: Excel,Word,Acces  

Gjuhet : Anglisht,Serbisht 

Pervoje Pune : 1-3 vjet 

Kandidatet duhet te jene fleksibili ne pune dhe duhet te njohin sistemin baze te administrates dhe komunikimit me klient.

Obligimet : Kandidati do te kryje te gjitha pune e nevojshme Administrative dhe kontaktin direkt me klient dhe bashkpuntore poashtu eshte e nevojshme te jete i gatshem per punen nen presion.

Leja e vozitje: Kategoria B dhe C e preferushme

Te gjitha CV te dergohen ne email:dardanialogistics@gmail.com

Kontakti: +38349600474

 

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel