OPERATOR I MBIKQYRJES ELEKTRONIKE

KING SECURITY
E skaduar

Kompania e sigurimit “KING SECURITY” shpallë konkurs për vende të lira pune me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Pozita:Operator I mbykqyrjes elektronike (Bazist) 
Vendi: Prishtinë


Kualifikimet e kërkuara:

-Diplomën e shkollës së mesme
- Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime  
-Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil
-Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë

 

Përvoja paraprake në punë të ngjashme është një përparësi;

 

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 08:00 deri 16:00 në zyret e kompanisë, adresa: Rr.Garibaldi nr.7/5 (përballë parkingut të Grandit). Prishtinë,ose dergoni CV-në me fotografi në e-mail adresën: king-security@hotmail.com, ose kontaktoni ne numrat e telefonit ( 049-222-739/045-222-739).

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë pas aplikimit.

Data e fundit për aplikim është 25.01.2020,ora 16:00!

Me ju në çdo kohë, KING Security.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel