Punëtore për pastrim të objektit, mirëmbajtje të oborrit dhe pastrimin e xhamave

Kompania Kristal B ofron pune per:

Në objektin CENTRAL PARK - PRISHTINE, jane hapur vende te reja te punes.
Objekti i punes eshte objekt i ri, dhe i lehte per tu mirembajtur.

Pastruese te objektit - 10 pozita


Kushtet:

  • Pervojë pune në pastrim
  • Të jete i/e gatshëm të punoj ne grup
  • Orari i pershtatshem 8orë + kontrate e rregullt pune.
  • Pagesa sipas marrveshjes.

     


Te interesuarit të na kontaktojn në numrin e telefonit 049 766 327 dhe 049 348 468 ose ne email-in kristal_b@hotmail.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel