Punëtor në Prodhim / Sektori i Xhamit

Punëtor në Prodhim / Sektori i Xhamit

Kriteret:

  • Përvojë pune në Sektorin e Xhamit (kalitje, procesim të xhamit-shpuarje, gërryerje, lamelim, printim-emajlim të xhamit etj);
  • Të jetë i motivuar për punë, fleksibil dhe rezistent ndaj punës nën presion;
  • Të ketë aftësi e gatishmëri të punojë në grup si pjesë e ekipit.

 

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@m-technologie.comjo më vonë se në datën 25.01.2022

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel