Punetor sigurimi

Express Store
9 ditë të mbetura

Express Store - "2 HapaLarg"-Kompaniamë e re në vend me rrjetin e saj të marketeve me shitje me pakicë, përhapjet e reja ne qytëtin e Pejës është duke kërkuar staf të zellshëm,ambicioz dhe të gatshëm përpunë dhe sfida të reja

 

KONKURS PUNE

 

       Pozitat janë të hapura për :                  Qyteti : Pejë              Orari : I plotë                  

  • Puntorë Sigurimi

 

 

Detyrat dhe Aftësitë që kërkohen për pozitën Punetorë Sigurimi : 

 

 

Përgjegjes për sigurim dhe mbikqyrjen e punës në market Express Store

- Kujdeset per sigurinë brenda dhe jashtë marketit (kontrollon marketin,zyret, depon)

-Monitoron kamerat/serverat e sigurisë brenda dhe jashtë dhe kujdeset per funksionimin e tyre

-Të monitoroj arkat dhe hyrjet e marketit 

-Parandalon keqperdorimet emundshme 

-Të mirëmbajë dhe kujdeset pë mjetet e punës

-Është përgjegjes të shkoj në vendin e ngjarjes ne rastet e aktivizimit të alarmit

-Detyrat tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës. 

 

 

Kualifikimet e kërkuara :

  • Diplomë Shkollësse mesme
  • Të jete i licensuar MBP për sigurim themelor profesional 
  • Të ketë njohuri të punës në kompjuter
  • Fleksibilitet në orar dhe gadishmëri efektive pë punë
  • Patent shofer

 

Ju përfitoni:

▪Saktësi në pagë

▪Sigurim Shëndetësor

▪Asistencë edukimi apo zhvillimi dhe avansim të mëtutjeshëm

 

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit per këtë vend pune, mund të aplikojnë online duke dërguar CV në adresën elektronike: hrexpressstore@gmail.com 

Konkursi mbetet i hapur nga data: 07.10.2021- 31.10.2021.

 

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel