Punëtor/e ne Market

Express Store
E skaduar

KONKURS PUNE 

Pozita:Punëtor/e në Market

Vendi: Pejë/Prishtinë

Lloji:Orari i plotë i punës

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të pranoni dhe përshendesni konsumatorët me mirësjellje.
 • Të përgjigjeni në pytjet e konusmatorit duke i ofruar shërbim.
 • Të ndimoni konsumatorët në gjetjen e produkteve që kërkojnë.
 • Të ndimoni bashkpunëtorët e tjerë sipas nevojës në të gjithë marketin.
 • Të kontrolloni afatet dhe gjendjen e produkteve në përgjithësi.
 • Të mirëmbani dhe kujdeseni për mjetet e punës.
 • Të siguroheni që raftet dhe hapësira nën përgjegjësinë tuaj të jetë e pastër.
 • Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës.

 

Kërkesat:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Përvojë paraprake pune në shërbim ndaj konsmatorëve dhe shitje me pakicë.
 • Shkathësi të shkëlqyera komunikuese dhe punes në ekipë.
 • Fleksibilitetnë orar dhe gadishmëri efektive për punë

 

Ju përfitoni:

 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësor
 • Asistencë edukim dhe trajnime shtesë
 • Rekreacion

 

Express Store - "2 Hapa Larg"-Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve teshitjes me pakicë,  është duke kërkuar  punëtor  të  zellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfida të reja.

 

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet  me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: hr@expressstore-ks.com

Konkursi mbetet i hapur nga data: 16.11.2022 deri me 30.11.2022.

Shpallja ka skaduar