Punëtor Fizik

AFE GROUP
E skaduar

POZITA : PUNËTOR FIZIK ------- 5 Vende të lira 

Kriteret dhe kushtet e nevojshme:

Të posedoj patentë shoferin valid në kategorin B

Të ketë së paku shkollimin e mesëm.

Kandidati duhët të jetë në gjendje të punojë me orarë fleksibil të punës.

Paga është e knaqshme.

 

Konkursi mbetet i hapur 75 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-n e tyre përmes e-mail adresës: afegroupshpk@gmail.com ose të kontaktojnë 045 203 207

Shpallja ka skaduar
adform-pixel