Puntorë në sektorin e ngjyrosjes

Elnor sh.p.k
E skaduar

Kompania ELNOR SH.P.K shpall konkurs për vende të lira pune: 

2 Mjeshtër për ngjyrosje të mobiljeve - LLAKIRIM

Kualifikimet e kerkuara:

• Aftësi për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve të ndryshme prej druri.
• Të këtë aftësi për punë në grup dhe shkathesi në zgjedhjen e punëve të ndryshme për të cilat është përgjegjës.
• Përvoja e punës e mireseardhur.
 

Mosha e preferuar: 25 - 35 vjeçar.


Të gjithë të interesuarit të lajmerohen në këta numra kontaktues

Tel: +383 44 266 -216 dhe +383 38 60 60 92

apo të dërgojnë aplikacionin për punësim përmes email-it: info@elnor.eu

Po ashtu mund të paraqiten pranë zyreve tona të cilat gjenden në magjistralen Prishtinë- Ferizaj, km 8, afër rrethit të ish QMI-së.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel