Recepsioniste

Pi estetik
15 ditë të mbetura

Kërkojmë Recepsioniste 

Aplikimi duhet të bëhet në adresën elektronike piqendraestetike@gmail.com ku bashkangjiten CV i kandidates edhe nje foto, si dhe dokumentet tjera përcjellëse:referencat nga punëdhënësit e mëparshëm,
ADRESA: Gjendemi në Bulevardin Nëna Tereza (Për ballë Rings Caffe-PRISHTINE )

• Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura.
• Gjuhet e preferuara Anglisht
• Numrat kontaktues te Qendres tone jane 038/221-001- 045-255-005.
• Mosha nga 20 vjec deri ne moshen 30 vjec.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel