Roje / Fushë Kosovë

AZTECH
9 ditë të mbetura

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë përlëminë e elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECH shpall konkurs  - vende të lira pune për pozitat:  

Roje / Fushë Kosovë
 

Kualifikimet:

·        Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë

·        Preferohet përvojë pune relevante,

·        Të jetë metodik dhe i/e organizuar,

·        Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,

·       Ne ofrojmë:

·        Orar fleksibil të punës, 

·        Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovarë, 

·        Mundësi reale të zhvillimit profesional dhe 

·        Pagë konkurruese

Të interesuarit mund tadërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 30.06.2021

Për informatën tuaj,vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë ngaDepartamenti i Burimeve Njerëzore.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel