Shitës/e

Berisha Group
E skaduar

Kompania "Berisha Group". shpall konkurs për pozitën e mëposhtme: 

Shitës/e - 2 pozita 

Lokacioni: Prishtinë 

Kushtet për Shitës/e:

  • Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperiencë pune në shitje së paku 2 vite.
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi.
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera organizative.
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup.


Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Promovon produktin e kompanisë dhe krijon shitje direkte
  • Mban kontakte të vazhdueshme me klientë në lidhje me kërkesat e tyre
  • Përgjigjet pyetjeve të klientëve
  • Prezantimi profesional i produkteve të shitjes
     

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, duhet të dergojnë CV-të e tyre në e-mail adresën: info@berishagroup.com

*Konkursi është i hapur nga 14.07.2021 deri më datën 28.07.2021

Shpallja ka skaduar
adform-pixel