Shitës/e

Sport Reality
E skaduar

Për të gjithë personat komunitativ, entuziast dhe të interesuar për punë si Shitës.

Sport Reality është në kërkim për kandidatë potencial në këtë pozitë në lokacionin në Albi Mall.

Mund të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj me subjekt “Shitës/e” në email adresën: pune@sportvision-ks.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel