Shitëse

BAI CENTER
E skaduar

Bai Center ofron pune per nje shitese ne lokalin hidrosanitari, Detyrat dhe pergjithsite Prezantimi dhe shitja e produkteve, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Kandidatet e interesuar kan mundesi te aplikoni duke derguar CV ne email ose te na vizitojne ne zyret tona. Adresa Magjistralja Prishtine-Ferizaj (Afer Udhekryqit te Janjeves)

Email: bai.center@hotmail.com

Info 044 630 909 ose 045 222 073

Shpallja ka skaduar
adform-pixel