Shitëse

Vend i lirë i punës në dyqanin  "Chipolino" në Albi Mall

Pozita: Shitëse

Orari: I plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

T'i mirëpresë klientët;

T'i informojë klientët rreth produkteve dhe të bëj rekomandime sipas nevojës;

Të kryej detyrat që i caktohen.

Aftësitë:

Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese;

I/e motivuar për punë;

Të interesuarit të lajmërohen në këtë email adresë:happykids.shpk@gmail.com

ose ne nr. e tel 049-300-007 viber / whatsapp

Shpallja ka skaduar
adform-pixel