Skarist

HANBURGER Prishtine
9 ditë të mbetura

Ofroj Punë

044446779

HAN Burger ofron pune per nje skarist, kandidati te jet komuniktaiv, mosha e preferuar 18-25 vjeç, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa lagjja Arberi ne Prishtine.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel