Social Media Intern

Taktika Studio
9 ditë të mbetura

Ne kemi hapur një pozitë pune praktike për të gjithë ju që jeni të interesuar për të qenë pjesë e ekipit tonë, duke u rritur edhe ju bashkë me ne, në mënyrë profesionale dhe personale!

Jemi në kërkim të një Social Media Intern. Për aplikim na kontaktoni në info@taktikastudio.com
-----------------------------------------------------
We've opened a new position to hire and train a social media intern because social media usage is increasing every day!
We aim to help you advance in this sector if you're interested in learning more about how social media, advertising, and digital marketing function.

For this great opportunity, please send an email to info@taktikastudio.com.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel