Stiliste profesionale për flokë

Studio Buki
E skaduar

1- Të ketë përvoje pune si stiliste flokësh

2- Të njohë trendet e fundit të stilimit të flokëve për femra

3- Eksperiencë në trajnimet e stilimit,prerjes,ngjyrosjes së flokëve ( përbën përparësi)

4- E komunikueshme dhe sociale

5- Korrekt me oraret dhe bashkëpunues me kolegët

Shpallja ka skaduar
adform-pixel