Transporter në Prishtinë

AZTECH
E skaduar

Aztech Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëminë e teknikës në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania Aztech Shpk zhvillon aktivitetin e saj në 20 (njëzetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Suharekë, Malishevë,  Fushë Kosovë dhe Lipjan.  

 

Aktualisht Aztech Shpk  për Zyrën Qendrore në Prishtinë kërkon të rekrutojë me orar të plotë një:  

 Transporter            Detyrat dhe përgjegjësitë:  

• Kryen transportin e mallrave neper lokacionet e caktuara, • Planifikon itinerarin dhe kujdeset për arritjen me kohe në lokacionet e caktuara, • Përkujdeset që vetura të jetë ne gjendje te mire teknike dhe se i plotëson kërkesat relevante, • Përgjegjës për raportimin e defekteve dhe te aksidenteve të automjetit, • Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi.  

Kualifikimet:  

• Të posedoj patentë shofer  të  kategoria C , • Së paku 2  vite përvojë pune relevante, • Të jetë metodik dhe i organizuar, • Fleksibil dhe i shpejt në zgjidhjen e problemeve, • Aftësi të shkëlqyera komunikuese.  

 

Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin online në webfaqen tonë duke klikuar tek seksioni i Burimeve Njerëzore: http://aztech-ks.com/electronics/puna/?  

 

Afati për aplikim deri me datë: 20.02.2020.  

 

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.  

 

Shpallja ka skaduar

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel