Agjent tregtar/komercialist & Faturist

PunaIme
E skaduar

IZGIM SHPK ka shpallur dy vende të lira pune në Prizren

  • Agjentit tregtar/komercialist për terenin në tërë terëitorin e Kosovës si dhe,
  • Një faturist/e për zyren në Prizren.


Kandidatët, preferohet që të jenë nga Prizreni ose rrethina e Prizrenit.

Të interesuarit/rat, duhet të dërgojnë CV-në, e tyre në e-mailin: izgim.pz@gmail.com

ose mund të kontaktojn në: 044/130-807

Informata shtes rreth kompanisë, mund ti merrni në uebsite-in: www.izgim-ks.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel