Merchandiser & Shites Ambulantiv

PunaIme për klientin
14 ditë të mbetura

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,

Shpall:

Konkurs për vende të reja pune per keto pozita:

 1. Merchandiser – 2 vende te lire
 2. Ambulantiv per Brendin Hohe – 1 vend i lire

Orari i plote.

Aplikacioni te shkarkohet dhe te plotesohet ne formen elektronike dhe se bashku me CV, dokumentet tjera dhe foton te dergohen ne emailin:

burimenjerzore@agrokor-ks.com apo kontaktoni ne nr. +383 45 321 271

 

Kualifikimi per vendet e punes

 • Pervoja e punes se paku 1 vit obligative.
 • Kandidatet duhet te posedojne patent shoferin e kategorise B.

1.Merchandiser – Pershkrimi i punes

 • Vizitat e rregullta ditore tek pikat shitese,
 • Pergjegjes per mbushjen, ruajtjen dhe rritjen e pozicionimeve neper
 • rafta si dhe extra pozitave ne markete te ndryshem,
 • Ben liferimin, vendosjen dhe rregullimin e produkteve ne pika,
 • Ben kontrollimin dhe menaxhimin e afateve te produkteve,
 • Raportim ne baza ditore,etj

2.Shites Ambulantiv – Pershkrimi i punes

 • Vizitat e rregullta ditore tek pikat shitese,
 • Shitjet e rregullta ditore tek pikat shitese,
 • Zhvillimi i tregut me hapjen e pikave te reja shitese,
 • Njohja e terrenit,
 • Raportim ne baza ditore tek departamenti i shitjes,etj.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel