Zhvillues/e Laravel

PRIMEX
17 ditë të mbetura

ZHVILLUES/E LARAVEL

Detyrat tuaja:

Do të përdorni gjithashtu mjete dhe metoda të zhvillimit të programeve kompjuterike dhe do të dokumentoni rezultatet e tyre. Për më tepër, ju e zhvilloni më tej kornizën tonë dhe e përshtatni atë me teknologjitë dhe standardet e reja. Ju punoni ngushtë me departamentet tona, menaxherët e projektit.

Profili juaj:

  • Njohuri mira ne Frontend dhe Backend

 

Ne ju ofrojmë:

  • Një punë e larmishme në zyrë
  • Një shkallë e lartë e përgjegjësisë personale.
  • Vazhdimi i arsimit dhe mundësive të zhvillimit me hapësirë për iniciativë.
  • Një ekip i qetë, kolegë miqësorë dhe një atmosferë e mirë pune
  • Ne mirpresim aplikimin tuaj përmes postës elektronike

 

Per aplikim :  
erzenisma@forestdream.de

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel