ZHVILLUES/E NE SQL

PRIMEX
17 ditë të mbetura

ZHVILLUES/E NE SQL

 

Detyrat tuaja:

Ju zhvilloni dhe dizajnoni shtesa të fuqishme të ekipit për produktet tona CRM dhe t'i zbatoni ato në C # dhe. NET. Do të përdorni gjithashtu mjete dhe metoda të zhvillimit të programeve kompjuterike dhe do të dokumentoni rezultatet e tyre. Për më tepër, ju e zhvilloni më tej kornizën tonë dhe e përshtatni atë me teknologjitë dhe standardet e reja. Ju punoni ngushtë me departamentet tona, menaxherët e projektit.

 

Profili juaj:

 • Ju keni përfunduar një shkollim ose një diplomë të lidhur me IT.
 • Keni fituar përvojë profesionale si një zhvillues softuerësh me C # dhe ASP.NET.
 • Keni përvojë me .NET Framework, VB.NET dhe SQL.
 • Keni fituar përvojë me bazat e të dhënave MS SQL.
   

Ne ju ofrojmë:

 • Një punë e larmishme në zyrë  
 • Një shkallë e lartë e përgjegjësisë personale.
 • Vazhdimi i arsimit dhe mundësive të zhvillimit me hapësirë për iniciativë.
 • Një ekip i qetë, kolegë miqësorë dhe një atmosferë e mirë pune  
 • Ne mirpresim aplikimin tuaj përmes postës elektronike

 

Per aplikim :  
erzenisma@forestdream.de

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel