Mëso Digital Video Editing

Pixels SHPK
E skaduar

A jeni gati të zhyteni në botën emocionuese të Video Montazhit? Kursi ynë gjithëpërfshirës gjashtë-javor është krijuar për t’ju çuar nga fillestar në montazher të aftë të videove, të gjitha duke shijuar mësimin praktik dhe udhëzimet e ekspertëve.

Pse të na zgjedhni neve?

– Përvoja reale: Mësoni nga ekspertë të industrisë me mbi dy dekada përvojë praktike në montazh dhe storytelling.

– Kurrikula gjithëpërfshirëse: Përvetësoni softuerin e montazhit të videove, teknikat e tregimit, përzierjen e audios, grafika, klasifikimin e ngjyrave dhe më shumë.

– Projekte praktike: Aplikoni njohuritë tuaja përmes projekteve reale, duke rafinuar aftësitë tuaja me çdo modifikim.

Çfarë do të fitoni?

– Certifikimi: Merrni një certifikatë përfundimi për të shfaqur aftësitë tuaja të reja.

– Mundësitë e karrierës: Hapni dyert për punët e montazhit të videove ose madje bashkëpunoni me studion tonë.

– Rrjetëzimi: Bashkohuni me një komunitet krijues të individëve me të njëjtin mendim.

KUR: Trajnimi fillon në fund të shtatorit 2023 me mësime që marrin pjesë tre herë në javë për 6 javë.

ORARI: Të hënën, të mërkurën dhe të premten nga ora 16:00 – 18:00.

KU: Trajnimi zhvillohet në zyret e Pixels Productions në Prishtinë.

Pagesa: Pagesa bëhet paraprakisht dhe tarifa për të gjithë kursin është 400 EUR. Për ata të cilen regjistrohen deri më 22.09.2023 përfitojnë 20% zbritje (320€).

PËRKRAHJE: Çdo person në klasë do të jetë në gjendje të përdorë një laptop Apple të ofruar nga ne gjatë qëndrimit në klasë.

 

www.pixels-ks.com/trainings/