English Language School

English Language School është shkollë e akredituar për ofrim, vlerësim dhe certifikim të gjuhës angleze për të gjitha nivelet A1-C2 me CEFR standarte. Gjithashtu ofron edhe shërbime për IELTS (Academic, General, Life Skills), TOEFL, SAT, APTIS, TOEIC dhe përkthime.

Website https://www.youtube.com/watch?v=cIt0kBV_tG4

Address: Prishtinë

Phone +38349844119

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel