Header Image

Telegrafi Jobs

Platforma më unike për të gjetur heroin e ri për kompanin tënde

Pakot e Postimeve

Basic

Lloji standard i konkursit së punës BASIC, i përshtatshëm për biznese te vogla.
Pako Basic pozicionohet poshtë posteve PRO.

Veçoritë e pakos Basic:

- Postohet në Telegrafi Jobs. 
- Kohëzgjatja 1 - 15 ditë. 
- Shfaqet poshtë posteve PRO. 
-Postohet në rrjetet sociale të Telegrafi JOBS 
  (Facebook, Instagram, Linkedin).

Pro

Pako PRO ka shumë veçori unike dhe është formati i avancuar i konkurseve të punës. Përmes SMART modulit konkursi shfaqet në ballinë, kategori, artikuj dhe tags në mediumin Telegrafi, si dhe me veçoritë tjera bënë që brendi kompanisë dhe mesazhi i konkursit të arrijë tek audienca milioneshe dhe lojale e Telegrafit.

Veçoritë e pakos PRO:

- Postohet në Telegrafi Jobs.
- Pozicionohet mbi postimet Basic.
- Kohëzgjatja 1 - 30 ditë.
- Moduli SMART shfaqet në ballinë, artikuj, kategori, tags.
- Profili i biznesit.
- Refresh Posti 1X.
- Postohet në rrjetet sociale të Telegrafi JOBS (Facebook, Instagram, Linkedin).

Premium Best Offer

Me pakon PREMIUM tejkalojmë limitet. Me Radion numër një në Kosovë Dukagjini, reklamat dixhitale në Telegrafi, shpërndarjen në rrjetet kryesore të Telegrafit me mbi 1 milion ndjekës, si dhe PROMO artikullin javor, të gjitha këto bëjnë që konkursi të arrijë masovikisht tek talentët potencial.

Veçoritë e pakos PREMIUM:
Përfshin gjithçka nga pako PRO dhe ka ekstra:

-Pozicionohet lartë mbi PRO.
-Transmetohet në Radio Dukagjini.
-Reklamat dixhitale në Telegrafi.
-Publikohet në rrjetet sociale të Telegrafit (Facebook, Instagram, Linkedin, - mbi 1 milion ndjekës).
-Përfshirje në PROMO artikullin javor në Telegrafi.

Unlimited (Pa limit)

Pakoja Unlimited është dizajnuar për ju, liderët vizionarë dhe bizneset që kërkojnë të zgjerohen dinamikisht. Ideal për ata që kanë një volum të lartë të publikimeve të vendeve të punës, ky opsion ju sjell një shtrirje të fortë në tregun e punës, Unlimited është zgjidhja definitive për të forcuar brendin tuaj si punëdhënës. 

Veçoritë e Unlimited:
- Pozicionohet tek postimet Pro.
- Kohëzgjatja 1 - 30 ditë.
- Moduli SMART shfaqet në ballinë, artikuj, kategori, tags.
- Profili i biznesit.
- Refresh Posti 1X.
- Postohet në rrjetet sociale të Telegrafi JOBS (Facebook, Instagram, Linkedin).
*Kjo pako vlenë në marëveshje një vjeçare.

8

arsye pse Telegrafi Jobs?

Reason Image
1

13 vjet eksperiencë në rekrutim

Me 13 vjet përvojë në rekrutim, Telegrafi Jobs ka bërë emër si pjesa më e suksesshme e mediumit Telegrafi. Si një platformë e lidhur me Telegrafi.com, ajo është zgjedhja kryesore për punëdhënësit dhe punëkërkuesit në hapësirën shqipfolëse. Me besueshmërinë që ka ndërtuar për mbi një dekadë, JOBS është gati të sjellë një revolucion me një koncept të ri në fushën e punësimit.
Reason Image
2

Platformë e avancuar

Telegrafi Jobs ka karakteristika të avancuara dhe një ndërfaqe miqësore, duke e bërë shpalljen e pozitave të lira të punës më të lehtë, me ekspozim maksimal për audiencën tuaj. Me veçoritë unike të shpërndarjes së postimeve, konkurset e Telegrafi Jobs arrijnë tek audienca milionëshe e portalit Telegrafi.
Reason Image
3 Moduli Smart
Moduli SMART i Telegrafit është mjeti juaj për të arritur miliona lexues. Përmes tij, ofertat e punës dhe konkurset e kompanisë tuaj shfaqen aty ku vizitorët e Telegrafit kalojnë më shumë kohë: nga ballina kryesore tek rubrikat dhe artikujt më të klikuar. Ky modul, unik në treg, garanton një shtrirje më të madhe të shpalljeve tuaja dhe tërheq vëmendjen e kandidatëve potencialë.
Reason Image
4 Radio Dukagjini
Telegrafi Jobs, në partneritet ekskluziv me Radio Dukagjini, ofron punëdhënësve një platformë të zgjeruar për të arritur kandidatët potencialë. Ky bashkëpunim garanton që shpalljet tuaja do të prekin një audiencë më të madhe, duke u shpërndarë përtej kufijve të Telegrafit dhe duke rritur shanset për të gjetur kandidatin ideal.
Reason Image
5 Media Sociale
Telegrafi Jobs ofron avantazh të pakrahasueshëm në publikimin e vendeve të lira të punës me rrjetet sociale (Facebook, Instagram, LinkedIn). Platforma shpërndan konkurset në faqet e saj, duke siguruar ekspozim për vende të lira të punës. Kjo të lehtëson gjetjen e përshtatjes së përsosur për ekipin tuaj, falë audiencës së gjerë dhe të angazhuar në këto rrjete sociale.
Reason Image
6 Profili i biznesit
Krijimi i profilit të biznesit do t’ju ndihmoj kandidatëve potencial që të informohen për imazhin, kulturën dhe ambientin e kompanisë. Kjo kompanitë do t’i bëjë më të joshëse për kandidatët potencialë. Kjo do të arrihet përmes përshkrimit, videove, dhe shëtitjes virtuale apo fotogalerisë, ku punëkërkuesit mund të krijojnë përshtypjet e para se ku do ta zhvillojnë karrierën në të ardhmen.
Reason Image
7 Reklamat dixhitale
Telegrafi Jobs gjithashtu ofron një avantazh përmes shërbimeve të saj të reklamimit dixhital. Përmes Telegrafi Jobs ju mund të arrini tek kandidatët e dëshiruar edhe përmes reklamave dixhitale që do të shfaqen në të gjitha hapësirat e Telegrafit - kësisoj konkursi juaj i punës merr ekspozim maksimal dhe krijon avantazh konkurrues në procesin e rekrutimit.
Reason Image
8 Newsletter
Përmes newsletter nga Telegrafi Jobs konkurset tuaja do të kenë një audiencë më të gjerë - e gjitha kjo si një buletin informues përmes postës elektronike (e-mail) të Telegrafi Jobs që u dërgohet automatikisht secilit kandidat potencial.

Keni nevojë për ndihmë?

Na thirni në +38348603607 ose në jobs@telegrafi.com