BauMarket l.l.c

  • Konkurse : 0
  • Pozita : 0

Adresa:

Veranda D4, Hyrja A, Lagja Kalabri, Rruga për Veternik 10000 Prishtinë, Kosovë

Telefoni:

049 643 681

Rreth punëdhënësit

Tregtim i materialeve,pajisjeve dhe veglave për ndërtim.