Sarajeva steak house shpk

  • Konkurse : 0
  • Pozita : 0

Adresa:

Prishtine

Telefoni:

045684132

Rreth punëdhënësit

Sarajeva Steak House sot nderon traditën shumëvjeçare, duke ofruar: ushqim cilësor me meny të përgatitur nga mjeshtrit e kuzhinës e skarës për të kënaqur shijen dhe plotësuar dëshirat e myshterinjve; ambient modern e relaksues për të respektuar secilin person; si dhe shërbim të nivelit superior për ta befasuar secilën herë atë.