Delfin LTD

DELFIN LTD - shoqeri tregtare e themeluar ne vitin 2003. Veprimtaria kryesore eshte ofrimi i sherbimeve te distribuimit dhe shitjes me shumice te produkteve ushqimore (kryesisht produkte te mishit dhe qumeshtit) ne gjithe territorin e Republikes se Kosoves.

Website www.delfinltd.com

Address: DELFIN LTD - Gushterice e Ulet p.n ; 10500 Gracanice - Kosove

Phone 049 216 700

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel