Hallakate

  • Konkurse : 0
  • Pozita : 0

Adresa:

Rexhep Mala 28a, Aktash, Prishtine KS

Telefoni:

049829400

Rreth punëdhënësit

Hallakate është agjencia e parë pure-play në #Kosovë që ofron shërbime të specializuara për krijimin, zhvillimin dhe menaxhimin e prezencës suaj online.