Shield Recruitment & HR SHPK

SHIELD Recruitment&HR do të lehtësoj proceset e rekrutimit për punëdhënësinë dhe do të asistoj punëkërkuesin për të u punësuar, duke bërë që "përzgjedhja nuk do të jetë më dilemë"!

Address: Rr. Hajdar Dushi K-4, H1. Nr.10

Phone 049 909 107

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel