EspressoLAB KOSOVA

  • Konkurse : 0
  • Pozita : 0

Adresa:

Rr. Sheshi Nena Tereze, Prishtine

Telefoni:

045 666 062

Rreth punëdhënësit

Si zinxhiri më inovativ i kafesë në, kultura e kafesë gustator për adhuruesit e kafesë në mbarë botën ofron shijet e tyre të ndryshme. Që nga momenti që hapëm dyert tona me dyqanin tonë të parë në Universitetin Bilgi të Stambollit në 2014, ne kemi pasur një bazë të konsiderueshme fansash mes pasioneve të kafesë. Ne po punojmë shumë për të ndarë pasionin tonë për kafen e mirë me më shumë dashamirës të kafesë dita ditës. Duke avancuar drejt shndërrimit në një markë globale, qendra e parë e pjekjes së kompanisë, ka gjithsej 240 dyqane në Turqi dhe jashtë saj. Ne synojmë të rrisim numrin e dyqaneve në 400 deri në vitin 2024