Kompania e sigurimeve Dukagjini

  • Konkurse : 0
  • Pozita : 0

Adresa:

Xhevdet Doda, 1 Prishtinë

Telefoni:

048 750 005

Rreth punëdhënësit

Kompania e sigurimeve “Dukagjini”, kësaj here më të vendosur dhe më e motivuar se kurrë për t’ju ofruar shërbimet më cilësore në fushën e sigurimeve, për të cilat keni qenë të bindur sa herë. Po inkuadrohet tash e tutje në tregun kosovar të sigurimeve adresa të cilës më së shumti i drejtoheshit, duke ruajtur cilësitë që i keni njohur dhe i njihni, shërbimet e shpejta, efikase, afarizmin profesional, sigurinë në mbulimin e dëmeve dhe bashkëpunimin e suksesshëm me partnerët afaristë.