LTA LLC

  • Konkurse : 0
  • Pozita : 0

Adresa:

Rr. Garibaldi, Bll1, HY2, No.19

Telefoni:

044164027

Rreth punëdhënësit

LTA LLC eshte nje nga kompanite lidere ne Evropen Juglindore ne ofrimin e sherbimeve te perkthimit dhe pajisje te perkthimit. Edhe kompani e vetmja kompani e perkthimit e certifikuar me ISO17100 dhe ISO9001 qe nga 2014 ne rajon.