CEO SHPK - Congress and Event Organization

CEO-Congress and Event Organization është e specializuar në Menaxhim të Eventeve e themeluar në vitin 2000 ndërsa nga viti 2013 me zyrë edhe në Gjermani. CEO vepron me aktivitetet e veta në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni të Veriut, Malin e Zi, Bosnje e Hercegovinë, Zvicër, Gjermani dhe Kenya.

Website www.ceokos.com

Address: Rr. Emrush Miftari Nr.14 - Velani, 10000, Prishtinë

Phone +38338516013

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel