Burger King Kosova

  • Konkurse : 0
  • Pozita : 0

Adresa:

Bulevardi Xhorxh Bush 11/1

Telefoni:

+383 38 795 333

Rreth punëdhënësit

Burger King është një prej zinxhirëve më të njohur të restoranteve të shpejtë në botë, i njohur për shijen e pazakontë të hamburgerëve dhe patateve të skuqura. Që nga themelimi i tij, Burger King ka ndjekur një filozofi të thjeshtë: të ofrojë ushqim cilësor dhe të shijshëm në një mjedis të rehatshëm dhe miqësor. E angazhuar për përsosmërinë dhe inovacionin, Burger King është bërë një destinacion i preferuar për shumë njerëz që kërkojnë një vakt të shpejtë dhe të shijshëm. Bashkohu me ne dhe bëhu pjesë e kësaj legjende të ushqimit!

Video:

360: