Max Travel

  • Konkurse : 0
  • Pozita : 0

Adresa:

Bulevardi Bill Klinton nr 14

Telefoni:

049754754

Rreth punëdhënësit

Max Travel eshte nje nga agjencionet turistike me rritjen me te shpejte ne rajon, funkcionon si tour operator me produktet per destinaction si Antalya, Bodrum, Stamboll, Dubai, Greqi dhe Bullgari