Benita Group LLC

  • Konkurse : 0
  • Pozita : 0

Adresa:

rr. Gjergj Sokoli nr.6 , Gjakove

Telefoni:

+38349748774

Rreth punëdhënësit

Kompania e perdeve me pakice dhe shumice . Gjindemi ne Gjakove dhe ne Prishtine . Ne Gjakove rr. Gjon Buzuku nr.6 dhe ne Prishtine tek rr. Bajram Bahtiri .