TREGTIA SHPK

TREGTIA sh.p.k. është një nder kompanit më te mëdha dhe më e suksesshme , që merret me projektimin, ndërtimin dhe shitjen e banesave ne Republikën e Kosovës.

Website http://tregtia.net/

Address: Magjistralë Prishtine Fushe Kosove

Phone 381 38 601 028

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët