HaPiTe Space

  • Konkurse : 0
  • Pozita : 0

Adresa:

Rr. Rexhep Mala

Telefoni:

049829400

Rreth punëdhënësit

HaPiTe Space është hapësirë për ngjarje dhe mbledhi të komunitetit, e krijuar nga Hallakate, Pixels dhe Telegrafi.