Praktikant/e

Alba Connect
10 ditë të mbetura

Kërkohen Video Editor, Animator, Grafik Dizajner, Online Marketer për praktikë me mundësi punësimi në Departmentin e Marketingut.

Përshkrimi i pozitës:
Puna ka të bëjë me ideimin, dizajnimin, krijimin, programimin dhe publikimin e projekteve të ndryshme të marketingut. Konkursi është i hapur deri më 31 Janar 2021.

Alba Connect SH.P.K:
  • Kompani serioze me bazë stabile në treg
  • Kontrata e rregullt në përputhje me ligj
  • Paga me korrektësi të plotë
  • Pagesa e rregullt e kontributeve dhe pensionit
  • Mundësi në ngritje profesionale
  • Ambient kreativ i punës
  • Staf serioz dhe i respektueshëm

Përgjegjësitë:
  • Bashkëpunon me stafin për ideimin dhe krijimin e materialeve të marketingut
  • Krijon/përshtatë imazhe, video, sllogane për postim në rrjete sociale dhe blog
  • Siguron përputhshmërinë e brendit, paletës së ngjyrave, planit dhe udhëzimeve të stilit
  • Kryen detyra dhe projekte të tjera sipas nevojave të punës

Kushtet:
  • Kreativitet, origjinalitet dhe vullnet në punë
  • Shkathtësi apo njohuri në Adobe Photoshop, Ilustrator, After Effects, Premiere, XD
  • Aftësi për të realizuar koncepte dhe ide të dizajnit
  • Portfolio me punime të deritanishme (e preferueshme)
  • Shkathtësi të mira komunikuese
  • Interesim të mësoj dhe të përshtatet në ekipin e kompanisë
  • Korrektësi dhe mirësjellje në punë

 

Për të aplikuar, dërgoni CV dhe linkun e portfolios në e-mail. Mos harroni të shkruani pozitën në "Subject".

Pas përzgjedhjes së kandidateve, do t'ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës. Ju lutemi kontrolloni emailin dhe përgjigjuni në thirrjen tonë.

E-mail:  marketing@albaconnect.com
Viber/WhatsApp:  +38349972700
Web:  albaconnect.com
Facebook/Instagram:  albaconnect

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel