Operator/e në CNC, Llaker, Mjeshtër për Montimin të Kuzhinave dhe Ndihmës Mjeshtër

NERO Home
E skaduar

Nero Home vjen tek ju me vende të lira pune, në qytetin e Pejës!

 • 2 Operator/e në CNC
 • 2 Llakera për Dru
 • 2 Mjeshtër për Montimin e Dyerve
 • 2 Ndihmës Mjeshtër do të kenë mundësi të bëhen pjesë e stafit të Nero Home.

 

Qyteti : Pejë

Lloji punësimit : Me orar të plotë

Pozicioni :

 • 2 Operator/e në CNC,
 • 2 Llakera për Dru,
 • 2 Mjeshtër për Montimin e Dyerve
 • 2 Ndihmës Mjeshtër

 

Kërkesat :

 • Preferohet përvoja paraprake në punë të ngjajshme.
 • Gatishmëri për të zgjeruar njohuritë dhe aftësitë.
 • Etikë e fortë pune.
 • Aftësi për punë ekipore.
 • Angazhim për siguri, duke ndjekur të gjitha udhëzimet e sigurisë për mbrojtje individuale dhe ekipore në vendin e punës.

 

Nero Home is Powered by LINE Group.

Për të dërguar CV apo për të marrë më shumë informata për kriteret e punës kontaktet i gjeni më poshtë.

Të interesuarit për punë mund të na kontaktojnë në:

Shpallja ka skaduar