Administratore-Praktikante

Visa Apply Services shpall konkurs per 1 vend te lir pune ne agjensionin per sherbime aplikimi.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

- Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme,
- Te kenë njohje elementare të gjuhës angleze,
- Aftësi te mira kompjuterike ( microsoft office etj.)
- Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
- Aftësi për të punuar në situata stresuese;
- Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Kategoria: Administrate
Pozita e punes: Administratore-Praktikante

Pagesa fillestare: 270+
Lokacioni: Prishtine
Gjinia: Femer
Mosha: 18-23

Kandidatët e interesuar mund ti  dërgojn CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: visainfo.rks@gmail.com
Afati për aplikim është i hapur deri me datën 10.08.2022

Shpallja ka skaduar
adform-pixel