Picaman/e

Appetit Pizza
E skaduar

Appetit Pizza, është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitave të mëposhtme:

 

Picaman/e (1 pozitë)

  • Baza Amerikane - Bondsteel Ferizaj
  • Baza Amerikane - Bulgari
  • Baza Amerikane - Romani

 

Ju njoftojmë qe Gjuha Angleze eshte obligative.

Paga është e ndryshme në varësi nga vendet të cilat janë, dhe fillon nga vlera 450 -1400 Euro

Mund të i dergoni aplikimet e juaja në numrin e telefonit +383 48 400 087

Faleminderit për vëmendjen dhe presim me padurim të aplikacionet tuaja!

Shpallja ka skaduar