Administratë / Call center

TapRrap
E skaduar

Taprrap Delivery , shpall konkur për pozitat Administrat/ Callcenter. ( Femër / Mashkull)

Të gjithë aplikantët duhet të kenë aftësi komunikimi me klientë  në mënyrë profesionale , të jenë entuziastë dhe të gatshëm të përfitojnë nga pêrvoja e ekipit tonë,

Të jenë të gatshëm të punojnë në grup dhe presion të kohës.

Të gjithë aplikantet mund tëd dergojnë CV- në e tyre  në taprrap.delivery@gmail.com , apo në numrat 044 10 15 20 ose 044 17 73 41

 

Shpallja ka skaduar