Administratë

PunaIme
16 ditë të mbetura

Portali PunaIme, për - “AgroKor” sh.p.k. Shkabaj, shpallë

Konkurs për vende të reja pune:

Administratë (1)

Orari i plotë.

Aplikacioni shkarkohet ne formen elektronike,dhe se bashku me CV,dokumentet tjera dhe foton dergohen ne email adresen

Burimenjerzore@agrokor-ks.com

Data e fundit per aplikim 04.02.2021

Kualifikimi për vendin e punes:

Diploma e fakulltetit e obliguar,

Pervoja punes se paku 2 vite ne administrat obligative.

Pershkrimi i punes:

Faturat blerese,shitese,shpenzimet,kalkulime,barazime etj.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel