Administratë

Dyqani Marketplace
5 ditë të mbetura

Dyqani.com është një platformë marketplace që ndihmon bizneset të shesin online përmes grupeve dhe platformës online


Dyqani.com shpallë konkurs në administratë për këto pozita:

  • Mirëmbajte të grupeve në Facebook
  • Prezantim i ofertave të Dyqanit 

 

Ju ftojmë të aplikoni duke derguar një CV në emailin : info@dyqani.com

Apliko për këtë pozitë