Administratore

Gërlica Company sh.p.k me seli në Babush, Ferizaj shpall konkurs për pozitën:

  • Administratore

 

Kandidatja duhet ta ketë mbaruar Fakultetin Ekonomik

  • Të ketë njohuri në Financa
  • Të ketë njohuri në shitje
  • Të jetë komunikative, vigjilinte dhe e shkathët në punë
  • Të ketë njohuri me Microsoft Excel, Word, ....etc

 

Përgjegjësitë:

  • Ti kryej Pagesat hyrje/dalje ditore
  • Të shtyp fletëdërgesa ditore dhe fajllimin e tyre
  • Ti menaxhon gjitha kartelat e klientëve ne administrate

 

Të gjitha kandidatet mund ta dërgojnë CV'n në email adresën: gerlica_company@hotmail.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel